Politica de confidențialitate

 

Cine este în controlul datelor dvs. personale?

Controlorul datelor cu caracter personal pe care ni le trimiteți și responsabil pentru datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu legea aplicabilă privind protecția datelor este Blaj Anca PFA, un operator de date înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal sub Notificarea nr. 27144. Blaj Anca PFA este înregistrat în Bld. Belvedere, nr.10, Sc.A, Ap.12, Onești, România sub nr. F04 /339 /2019, cod unic de înregistrare 40878109.

 

Unde vă stocăm datele?

Datele pe care le colectăm de la dvs. sunt stocate în Spațiul Economic European.

 

Cine vă poate accesa datele?

Nu transmitem, vindem sau schimbăm datele dvs. în scopuri de marketing către terți din afara Blaj Anca PFA.

Datele transmise către terți, sunt folosite doar pentru a vă oferi serviciile noastre, cum ar fi transportul. Vei găsi mai jos ce categorii de terți în cadrul fiecărui proces specific mai jos.

 

Care este temeiul legal pentru procesare?

Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs., vă vom informa dacă furnizarea de date cu caracter personal este legală sau necesară pentru a încheia un contract și dacă este obligativitatea furnizării datelor cu caracter personal și a consecințelor posibile dacă alegeți să nu o faceți.

 

Care sunt drepturile tale?

Dreptul de acces:

Aveți dreptul de a solicita informații despre datele personale pe care le deținem în orice moment. Puteți contacta Blaj Anca PFA care vă va furniza datele dvs. personale prin e-mail.

 

Dreptul la rectificare:

Aveți dreptul de a solicita rectificarea datelor dvs. cu caracter personal dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele personale incomplete.

Dacă aveți un cont pe www.laliwear.ro, puteți edita datele personale în contul dvs. și în paginile de membru.

 

Dreptul la ștergere:

Aveți dreptul de a șterge orice date cu caracter personal prelucrate de Blaj Anca PFA în orice moment, cu excepția următoarelor situații:

  • Aveți o problemă permanentă cu Serviciul Clienți;
  • Aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau expediată parțial;
  • Aveți o datorie nerambursată cu Blaj Anca PFA, indiferent de modalitatea de plată;
  • Dacă sunteți suspect sau ați folosit în mod eronat serviciile noastre în ultimii patru ani;
  • Dacă ați făcut vreo achiziție, vă vom păstra datele personale în legătură cu tranzacția dvs. pentru regulile de evidență.

 

Dreptul dvs. de a vă opune procesării pe baza interesului legitim:

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale care se bazează pe interesul legitim al Blaj Anca PFA. Blaj Anca PFA nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru procesul care îți depășește interesul și drepturile sau din cauza unor revendicări legale.

 

Dreptul dvs. de a vă opune marketingului direct:

Aveți dreptul de a vă opune marketingului direct, inclusiv analiza de profilare realizată în scopuri de marketing direct.

Puteți renunța la marketingul direct urmând instrucțiunile din fiecare mailuri de marketing

 

Dreptul la restricție:

Aveți dreptul să solicitați ca Blaj Anca PFA să restricționeze procesul de date cu caracter personal în următoarele circumstanțe:

  • Dacă vă opuneți unui interes legitim legat de Blaj Anca PFA, va restricționa toate prelucrările acestor date până la verificarea interesului legitim.
  • Dacă aveți pretenția că datele dvs. personale sunt incorecte, Blaj Anca PFA trebuie să restricționeze toate prelucrările acestor date în așteptarea verificării exactității datelor cu caracter personal.
  • Dacă prelucrarea este ilegală, vă puteți opune ștergerii datelor cu caracter personal și, în schimb, solicitați restricționarea utilizării datelor dvs. personale
  • Dacă Blaj Anca PFA nu mai are nevoie de datele cu caracter personal, ci este necesar ca dumneavoastră să faceți apărarea revendicărilor legale.

 

Cum vă puteți exercita drepturile?

Ne luăm foarte în serios protecția datelor și un membru al echipei noastre va gestiona solicitările dvs. în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Puteți ajunge întotdeauna la adresa noastră de anca@laliwear.ro

 

Actualizări ale avizului nostru de confidențialitate:

Este posibil să avem nevoie să actualizăm Notificarea noastră de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este întotdeauna disponibilă pe site-ul nostru web. Vom comunica orice modificări materiale aduse Observației de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. personale, identitatea controlorului sau drepturile dvs.

 

Contactează-ne

Dacă aveți comentarii sau întrebări cu privire la Politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să trimiteți un e-mail la anca@laliwear.ro