Livrarea și returul produselor lali

 

Livrarea produselor

ÎN ROMÂNIA

Serviciul de livrare: FAN Courier
Timp estimat de livrare: 3 – 10 zile lucrătoare. Majoritatea produselor lali sunt realizate manual după plasarea comenzii. În acest fel nu vom consuma materiale și resurse naturale pentru a le produce și nu vom impulsiona consumul lor, ci vom utiliza resursele naturii doar atunci când este necesar. Astfel, după plasarea comenzii o să îți comunicăm în câte zile va ajunge produsul la tine. În cele mai multe cazuri este vorba de 3 – 4 zile.
Cost: 20 lei pentru comenzile împachetate în cutii și 16 lei pentru comenzile ce pot fi împachetate în plicuri. În pagina de finalizare a comenzii vor fi afișate tipurile de împachetare disponibile în funcție de produsele alese. Pentru comenzile mai mari de 200 lei, livrarea este gratuită.

 

ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ

Costul de transport este de 130 lei către orice țară din Uniunea Europeană. Coletul va fi trimis prin serviciul de curierat DPD.

 

Returul produselor

Puteți returna  produsele comandate pe www.laliwear.ro în termen de 30 de zile de la primirea acestora prin a ne notifica prin email la anca@laliwear.ro sau la numărul de telefon +40 752 317 750. O să vă comandăm un curier care să preia coletul de la dvs. și va trebui să suportați costul de transport al returului.

 

Veți primi contravaloarea produselor returnate prin transfer bancar în contul pe care o să îl furnizați în momentul cererii de retur.