Imaginațiile din desene pe hăinuțele lor.

 

Povestea:

Copiii mei sunt inspirația lali și tot ei susțin creativitatea lali.

Vietăți, creaturi, animale „de  apă” și animale „de uscat” – de toate aceste descoperiri  îmi povestea băiețelul meu fascinat. Devenea atașat și dorea să le deseneze pe toate. Dorința lui de a-și păstra „capodoperele”  a fost îndeplinită atunci cand i-am propus să le brodăm pe hăinuțe.

În acest fel dorim să încurajăm creativitatea și gândirea liberă a copiilor, iar pentru asta venim cu această idee pentru a le pune imaginațiile lor în realitate. Totodată dacă vreți să faceți o supriză cuiva îndrăgit sau doar să dați unicitate printr-un desen brodat pe hăinuță, acum e momentul potrivit.

Cum ajung desenele pe hăinuțe

1.

Trimiteți o fotografie cu desenul exact așa cum și-a imaginat și conturat copilul dumneavoastră. De aici noi ne ocupăm de magie.

 

Hăinuțele ce pot fi brodate cu desenele copiilor sunt cele care afisează opțiunea de brodare în pagina produsului, lângă alegerea mărimii și a culorii. Poți vedea toate hăinuțele ce pot fi brodate aici.

2.

Toate detaliile se vor stabili telefonic pentru că ne dorim ca produsul final să fie unic.

Ața folosită la brodare este mată, iar culorile sunt rezistente la lumină și apă.

3.

Costul pleacă de la 100 lei / desen simplu și poate ajunge până la 250 lei / desen mare sau complex.

Dacă ați optat pentru plata online cu cardul, o să trimitem un link de plată online cu cardul ce conține valoarea brodării desenului. Practic, brodarea o să o plătiți separat de hăinuțele cumpărate.

Economie locală

Hănuițele lali sunt fabricate local, în Onești, într-un atelier de croitorie cu vechime.

Despre lali